Wasmachine en wasdrogers: een kind kan de was doen

Een wasmachine, je kunt er eigenlijk niet zonder. Dat geldt ook voor de wasdroger. Waar let je op bij het kopen?

Natuurlijk wil je in de eerste plaats dat je wasmachine goed wast. Maar dan zal je hem toch eerst moeten uittesten. En dat gaat nou eenmaal niet. Wat je wel kunt meenemen, zijn de verschillende functiemogelijkheden.

Er zijn veel wasmachines met een uitgestelde startfunctie. Handig als je bijvoorbeeld nachtstroom hebt. Ook belangrijk: de trommelinhoud. Met een gezin was je tenslotte meer dan wanneer je alleen bent. Veel wasmachines hebben een trommelinhoud van 6 of 7 kilo. Zorg wel dat je deze capaciteit benut, anders kost het alleen maar extra energie. Verder kun je je wasmachine selecteren op kinderbeveiliging, voortgangsindicatie, verschillende wasprogramma’s of extra spoelfunctie. Net wat voor jou belangrijk is.

Ook wasdrogers zijn er in diverse uitvoeringen. De bekendste zijn de afvoerdroger en condensdroger. Bij de afvoerdroger wordt vochtige lucht naar buiten afgevoerd. Je hoeft hierbij geen waterreservoir te legen. Bij een condensdroger moet je na elke droogbeurt je de waterbak legen. Behalve als je de droger op een afvoer aansluit, dan hoeft dit niet. En dan zijn er nog de warmtepompdroger en gaswasdroger.

Laat je vooraf goed informeren over de verschillende typen machines en hun mogelijkheden. Denk ook aan de energiezuinigheid, energie wordt immers steeds duurder.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 77
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: