De mooiste keuken met de beste apparatuur

In je nieuwe keuken mogen een koelkast, vaatwasser en fornuis natuurlijk niet ontbreken. Ga je voor inbouwapparatuur of kies je losstaande apparaten?

De meeste huizen worden verkocht met keuken waar alles op en aan zit. Vroeg of laat zal je bepaalde apparaten echter moeten vervangen. Bij een witgoed- of elektronicaspecialist vind je keukenapparatuur van alle bekende merken, om in te bouwen of los te plaatsen. Inbouwapparatuur is vaak iets duurder. Voordeel is dat het apparaat netjes achter een kastje is weggewerkt.

Wil je hoe dan ook een nieuwe keuken plaatsen in je huis? Ook dan kun je ervoor kiezen om de keukenkastjes en de inbouwapparatuur apart van elkaar te kopen.

Bedenk goed wat jij belangrijk vindt in jouw droomkeuken. Ben je dol op koken, dan kan het slim zijn om een vijf- of zespitskookplaat aan te schaffen. Of een fornuis met dubbele oven. Kook je liever op gas of op inductie? En wordt het een enkele koelkast of koelvriescombinatie? Keuze genoeg. En voor een écht gevoel van luxe, mag een luxe espressomachine natuurlijk niet ontbreken. Wakker worden in je prachtige, eigen huis met een kopje versgemalen koffie; daar kan niets tegenop!

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 75
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: