Huishouden: goed gereedschap is het halve werk

Het huishouden… voor velen niet bepaald een hobby. Goedwerkende huishoudelijke apparaten, zoals een goede stofzuiger, strijkbout of stoomreiniger besparen je veel tijd én ergernis.

Op het gebied van stofzuigers is er veel keuze. Welk type het beste is, hangt onder meer af van je huishouden. Met een groot gezin heb je al snel meer stof dan wanneer je alleen woont. En als je huisdieren hebt, blijven er haren liggen. Ook de vloer is bepalend voor de keuze van een stofzuiger.

Er zijn speciale laminaatstofzuigers, extra stille stofzuigers, stofzuigers zonder stofzak, waterstofzuigers, stofzuigers met stootrand om je meubels te beschermen, stofzuigers voor mensen met een stofallergie en stofzuigers voor huishoudens met dieren.
Tip: Niet van alle types zijn de stofzuigerzakken gemakkelijk overal te krijgen. Het is niet fijn als je eerst stad en land moet afrijden voor een pak nieuwe zakken…

Ook een handige hulp in de huishouding: de stoomreiniger. Al een tijdje op de markt, maar niet zo bekend. En toch heel praktisch! Hiermee maak je alle harde oppervlakken schoon. Je kunt er zelfs je diepvriezer mee ontdooien en schoonmaken. Dweilen met het gemak van een stofzuiger, wat wil je nog meer?!

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 74
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: