Vloerverwarming: mooi en behaaglijk

Vloerverwarming is mooi en comfortabel. Radiatoren worden vaak overbodig en koude voeten door een koude vloer zijn voorgoed verleden tijd!

Vloerverwarming die aangesloten wordt op de cv is nog altijd de meest gebruikelijke vorm van vloerverwarming. Maar er bestaat ook elektrische vloerverwarming.

Traditionele vloerverwarming wordt aangesloten op het centrale verwarmingssysteem in je huis. Onder de vloer plaatst men een soort slang, waar warm water doorheen loopt. Dit systeem kan overigens ook ín de vloer worden geplaatst. Elektrische vloerverwarming bestaat uit dunne matten waarop de verwarming is gemonteerd. Elektrische vloerverwarming is gemakkelijker aan te brengen dan traditionele vloerverwarming. Je hoeft geen sleuven te maken in de vloer.

Groot voordeel van vloerverwarming is dat het de warmte meer verspreid. De kamer voelt snel behaaglijk, terwijl dit met een gewone radiator vaak langer duurt. Vloerverwarming is bovendien vaak zuiniger in verbruik.

Veel mensen denken dat je geen vloerverwarming kunt aanbrengen bij een houten vloer. Dat kan wel, mits je de vloerverwarming nauwkeurig aanbrengt. Je kunt dit uiteraard zelf doen of een expert inschakelen. Daarmee ben je verzekerd van een optimaal resultaat.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 140
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: