Geld besparen door goede isolatie

Oudere huizen zijn prachtig, maar helaas vaak slecht geïsoleerd. Gelukkig kun je dit eenvoudig zelf (laten) doen. Goede isolatie van je woning scheelt enorm in energiekosten. En het is beter voor het milieu.

Een bekende methode om je woning te isoleren is door middel van spouwmuurisolatie. De warmte blijft zo in je huis en verdwijnt niet via de muren naar buiten. Andere manieren om energie te besparen is via dakisolatie of isolatie van je vloer. Vloerisolatie is iets anders dan bodemisolatie. Vloerisolatie wordt aangebracht onder- of bovenop de vloer en bodemisolatie op de bodem van de kruipruimte.

Thermokussens
Thermokussens zijn een goede optie wanneer je dak, wand of vloer wilt isoleren. Deze innovatieve methode geeft een zeer hoog rendement. Bij gebruik voor het dak of de wand bereik je een hoge isolatiewaarde terwijl je minder ruimte verliest. En dat is fijn wanneer je bijvoorbeeld een voorzetwand wilt plaatsen tegen een koude buitenmuur. En een vloer voelt warm aan, warmer nog dan een vloer in een nieuwbouwwoning. Omgekeerd geldt het ook: een zolder blijft ’s zomers koeler.

Wil je het helemaal optimaal, kies dan voor bodemfolie op de kruipruimtebodem en thermokussens tegen de onderkant van de vloer. Daarmee heb je de hoogste isolatiewaarde, de meeste energiebesparing en de grootste verbetering van je wooncomfort.

Specialist
Naast thermokussens heb je de meer traditionele isolatiematerialen, zoals isolatieschuim, isolatieplaten, glas- of steenwol, schelpen, isolatieparels en aluminium noppenfolie. Elk materiaal heeft voor- en nadelen, niet elk materiaal is overal in je huis geschikt.

Let er op dat als je een warme vloer wilt dat de isolatiewaarde minimaal Rc 3,5 is.

Een specialist op het gebied van woningisolatie weet precies welk materiaal het beste is en kan desgewenst jouw woning vakkundig isoleren.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 135
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: