De tegelzetter: specialist in tegels en voegen

De tegelzetter plaatst de tegels in je badkamer, toilet of keuken snel en nauwkeurig. En ook voor een mooie tegelvloer in de woonkamer zorgt deze vakspecialist.

Wat je wensen ook zijn, een tegelzetter draait zijn hand niet om voor het betegelen van een wand of vloer. Hij (of zij) levert vakwerk en kan uit de voeten met alle maten en soorten tegels, van glasmozaïek tot natuursteen. En wil je graag vloerverwarming onder de tegels? Ook dat is geen probleem. De tegelzetter helpt desgewenst bij het maken van een ontwerp en adviseert bij de aanschaf van tegels.

Voegen
Niet alleen de tegel, ook het voegwerk bepaalt de uitstraling van je ruimte. Een brede voeg geeft een andere aanblik dan een smalle voeg. En tegels zien er met een witte voeg heel anders uit dan met een donkergrijze. Maar een voeg moet er in de eerste plaats voor zorgen dat er geen vuil en vocht achter het tegelwerk komt. De tegelzetter kan je vertellen met wat voor voeg jouw tegels het beste tot zijn recht komen. En hij zorgt ervoor dat het ook het voegen vakkundig gebeurt.

Het inschakelen van een tegelzetter is dus geen overbodige luxe. Slecht aangebrachte tegels en voegen zijn een doorn in het oog en doen afbreuk aan de mooie uitstraling van je nieuwe badkamer of keuken. En dat wil je liever niet, toch?

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 7
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: