Stukadoor: wanden en plafonds als nieuw

Lelijke wanden in je huis worden weer als nieuw als de stukadoor is geweest. En een huis met strakke muren en mooi afgewerkt plafond zorgt voor veel woonplezier!

‘De muur laten stuken’ is een breed begrip. Er zijn talloze manieren om dit te doen. Met pleisterstuc bijvoorbeeld, het meest gangbare. Na het pleisteren is de wand saus-, schilder- of behangklaar.

Wil je meteen een wand die helemaal af is, dan is sierpleister een goede optie. De stukadoor gebruikt dan pleister waarin steenkorreltjes zijn verwerkt. Afhankelijk van de korrelgrootte krijg je zo een grove of fijne structuur op je muur. Sierpleister kan in de elke kleur worden aangebracht, zodat je niet meer hoeft te schilderen. Bekende soorten sierpleister zijn Spachtelputz en Granol.

Misschien denk je: dat stuken kan ik zelf wel. Wanneer je een stukadoor aan het werk ziet, lijkt het niet zo moeilijk. Maar het is een specialistisch vak. Dat zal je merken als je je toch waagt aan deze lastige klus. Een stukadoor weet precies welke voorbehandeling wanden nodig hebben. En hij (of zij) werkt de muur of het plafond superstrak af, met de hand of met een spackspuit. Dát krijg je zelf niet voor elkaar. Of je moet héél handig zijn.


 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 8
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: