Design & Build: nieuwbouw voor elk budget

Een kavel waarop je je eigen huis laat bouwen, helemaal volgens jouw wensen? Dat kan, óók met een beperkter budget. 

Design & Build is een innovatieve manier van bouwen waarbij één partij verantwoordelijk is voor zowel het ontwerp als de bouw van de woning. Door deze efficiënte manier van werken blijven de kosten laag en is  de kwaliteit gewaarborgd.
Het Design & Build-concept kan worden toegepast bij verschillende woningtypen. Geschakelde woningen, hoekwoningen, maar ook (semi)bungalows of twee-onder-een-kapwoningen. Ook als je, bijvoorbeeld in het geval van een twee-onder-een-kapwoning, geen medebouwer hebt, is Design & Build mogelijk.  Met jouw ontwerp en de bouwsom gaat men op zoek naar jouw toekomstige buren. 

Geen onaangename verrassingen
Bij Design & Build bepaal jij hoe de woning eruit komt te zien. Op basis van jouw wensen maakt de aanbieder (vrijblijvend) een ontwerp. Of je kiest voor een basismodel waarbij het mogelijk blijft om deze aan te passen volgens jouw ideeën. Vervolgens wordt de woning aangeboden voor een scherpe bouwprijs waarbij onder meer bouwaanvraag, grondonderzoek en leges zijn inbegrepen.  Je weet dus precies waar je aan toe bent en komt niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Energiezuinig
En omdat energiezuinig steeds meer de norm wordt, kent ook het Design & Build-concept een ‘groene’ manier van bouwen. Niet alleen de bouw zelf gebeurt veelal klimaatneutraal, ook heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een zogenaamd ‘passief huis’, zoals ze dit noemen. Dit type woning heeft door de unieke manier van bouwen altijd een comfortabel binnenklimaat terwijl het energieverbruik zeer laag is. Optimaal wooncomfort en lage kosten, dat is Design & Build.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 165
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: