Deuren, kozijnen en dakkapellen

De woning die je op het oog hebt is een plaatje. Maar er moet nog een hoop gebeuren: kozijnen zijn aan vervanging toe en je wilt graag extra leefruimte om je wooncomfort te verhogen. Met een dakkapel bijvoorbeeld.

Extra leefruimte in je nieuwe huis creëer je met een dakkapel, aanbouw, serre of veranda. Heb je een appartement met balkon? Denk dan eens aan balkonbeglazing. Hiermee kun je het hele jaar door van je balkon genieten. En je hebt ook nog minder last van omgevingsgeluiden.

Dakkapel: goede investering
Met een dakkapel wordt die rommelzolder opeens een luxe slaap- of hobbykamer.  Het is een investering die je bij een eventuele verkoop van je woning weer terugverdient. Dakkapellen zijn er in allerlei soorten: van kunststof of hout en met een plat of schuin dak. Veel dakkapellen kunnen tegenwoordig in één dag geplaatst worden. Ze komen als het ware kant-en-klaar uit de fabriek of werkplaats.

Hout of kunststof?
Kunststof gaat lang mee en scheelt je veel onderhoud, je hoeft het immers niet te schilderen. Niet alleen bij dakkapellen wordt vaak gekozen voor kunststof, ook bij kozijnen. Tegenwoordig is het kunststof vaak afgewerkt met een houtnerffolie. Daardoor zie je bijna geen verschil met echt hout. 

Buiten (de) deur
Een buitendeur is heel sfeerbepalend. Ga je voor klassiek of modern? Naast de uitstraling van de deur speelt ook veiligheid mee; je wilt mensen met kwade bedoelingen immers buiten de deur houden. Letterlijk en figuurlijk. Een veilige deur beschikt over hang- en sluitwerk met het politiekeurmerk Veilig Wonen. Een deurenspecialist kan je hier meer over vertellen. 

Overweeg je nieuwe deuren, kozijnen of een dakkapel of aanbouw? Doe inspiratie op in de showroom en laat je adviseren over de mogelijkheden. 


De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 6
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: