Droomhuis met zwembad

Een privézwembad in je tuin of zelfs in huis, wie droomt er niet van? Fijn om je conditie op peil te houden, te ontspannen of in te spetteren met de kinderen. 

Privézwembaden zijn er in allerlei soorten en maten én voor elk budget. Je kunt jouw zwembad helemaal naar eigen wens samenstellen, zowel qua vorm en diepte als de keuze van de betegeling. En wil je alleen kunnen zwemmen of ook lekker bubbelen na afloop? Vrijwel alles is mogelijk.
Er bestaan ook kant-en-klare prefab baden. Deze worden binnen een dag in je tuin geïnstalleerd. 

Zelf bouwen
Wanneer je zelf je zwembad wilt bouwen, is het slim om te kiezen voor een zogenaamd constructief bad. Deze zijn relatief voordelig. Bovendien is de plaatsing eenvoudig, waardoor de bouwkosten beperkt blijven. 

Onderhoud
Om lang plezier te hebben van je bad, is goed onderhoud belangrijk. De pH-waarde en het vrijechloorgehalte in het bad moeten in orde zijn, zeker bij verwarmd zwemwater. Te zuur badwater zorgt voor irritatie aan ogen en huid, te veel kalk veroorzaakt storingen in de pompen. Moderne baden zijn uitgerust met mechanische filters en UV-lampen, waardoor je minder gebruik hoeft te maken van chemicaliën.  Accessoires als reinigingsborstels en speciale stofzuigers maken het onderhoud aan je zwembad een stuk makkelijker en besparen je veel tijd. Het is verstandig om je zwembad minstens één keer per jaar te laten inspecteren. >

Een zwembadenleverancier kan je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en heeft altijd een zwembad dat past bij je wensen en binnen jouw budget. Je kunt rekenen op deskundige voorlichting over gebruik, onderhoud en eventuele vergunningen die nodig zijn. Zodat je straks kunt genieten van de luxe van een zwembad op loopafstand.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 162
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: