Buitenverlichting: sfeervol en veilig

Tuin- of buitenverlichting is sfeervol én veilig. Inbrekers staan immers liever niet in de spotlights. Een uitgebreid assortiment buitenlampen vind je bij tuincentra, bouwmarkten of speciaalzaken.

Klassiek of modern, vrijstaand of aan de muur, met LED-verlichting of op zonne-energie, met of zonder sensor; op het gebied van tuinverlichting is enorm veel keuze. LED-lampen zijn zeer energiezuinig en geven tegenwoordig net zo’n warm licht als bijvoorbeeld een halogeenlamp. Met led-tuinlampen kun je ’s nachts gerust je tuinverlichting laten branden zonder dat je bang hoeft te zijn voor een torenhoge energierekening.

Wil je dat de buitenverlichting niet alleen sfeervol is, maar ook functioneel - bijvoorbeeld om de voordeur te verlichten wanneer er iemand aankomt - dan is een tuinlamp met sensor een goede keuze. Sensorlampen zijn vaak uitgerust met LED- of halogeenverlichting.

Nog vriendelijker voor het milieu en je portemonnee is tuinverlichting die werkt op zonne-energie, ofwel solarverlichting. Solarverlichting is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Solarlampen geven tegenwoordig genoeg licht om je tuinpad, terras of border goed te verlichten. Bijkomend voordeel: je hoeft geen elektra aan te leggen!

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 52
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: