Meer leefruimte met een tuinhuis of overkapping

Bij de zoektocht naar je droomhuis kun je je soms blind staren op de ruimte die je toekomstige huis moet hebben. Het verhaal van Machteld laat zien dat je, ook met een beperkt budget, op een eenvoudige manier meer leefruimte kunt creëren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een overkapping of tuinhuis. Zo komt jouw ideale woning wél binnen handbereik.

Een tuinhuis is de voordeligste manier om meer leefruimte te creëren. Tuinhuizen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je houten tuinhuisjes, maar ook metalen of kunststof exemplaren. Het voordeel van een kunststofhuisje is dat deze onderhoudsarm is. Je hoeft hem immers niet te schilderen. Kunststof blijft ook langer mooi. Het is dus een duurzame oplossing om extra (berg)ruimte te creëren. En daardoor heb je in huis meer plek om te leven.

Terrasoverkapping of veranda
Een andere oplossing, hoewel natuurlijk iets duurder: een veranda of terrasoverkapping. Daarmee geniet je het hele jaar van het outdoor-gevoel, terwijl je altijd droog en warm zit. Supercomfortabel dus. Ook op het gebied van veranda’s en terrasoverkappingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Ze zijn er van kunststof (onderhoudsarm), aluminium of hout, met of zonder zijwanden, schuifdeuren en ga zo maar door. Zelfs als je het heel basic houdt, is een veranda of terrasoverkapping een toegevoegde waarde voor je huis. Een investering in je woning én je wooncomfort.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 169
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: