Het tuincentrum: alles voor je tuin onder één dak

Bij een tuincentrum vind je alles wat je nodig hebt voor het inrichten van je tuin onder één dak. Van planten en bomen tot tuinmeubelen en bestrating. Handig!

Je hebt ideeën genoeg voor je nieuwe tuin. Een gazon met borders waar vlinders en vogels op afkomen. Een zonnig terras om tijd door te brengen met je dierbaren. En ook een plek waar je kinderen kunnen spelen.

Ideeën voor je tuin
Het tuincentrum is ook dé plek voor tuinideeën. Je vindt er bekende bomen, planten en bloemen, maar ook aparte exemplaren. Maar ook tegels, loungesets, vijvers, verlichting, beelden, ornamenten en nog veel meer producten om van jouw tuin een droomtuin te maken.

Geen groene vingers? Laat je inspireren door de mogelijkheden om zonder veel inspanning toch een mooie (onderhoudsvrije) tuin te creëren. Medewerkers van het tuincentrum staan voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen over beplanting, bestrating en andere tuinvragen. Besteed je de klus liever uit? Dan kan natuurlijk ook. Jij kiest de materialen, de hovenier doet het werk!

Kamerplanten en woonaccessoires
Als je bij het tuincentrum bent, vergeet dan de interieurafdeling niet. Voor mooie kamerplanten, maar ook woonaccessoires en meubelen. Want een tuincentrum is niet alleen een tuincentrum, het is dé plek om van je huis een thuis te maken.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 51
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: