Tuintegelwijsheid

Het terras vormt een belangrijk onderdeel van je tuin. Net als de tuinpaden. De stenen bepalen de look. Ga je voor klassiek of juist modern? Tips voor het kiezen van sierbestrating.

Niet alleen het soort tegel bepaalt de uitstraling van je tuin, ook de manier waarop je de tegels legt of laat leggen. Grotere tegels doen je tuin bijvoorbeeld groter lijken. En natuurstenen geven je terras een heel andere look dan keien of klinkers.

Klinkers of tegels?
Klinkers zijn moeilijker te leggen dan tegels, maar weer makkelijker bij het creëren van bepaalde vormen. Handig om mee te nemen als je bijvoorbeeld graag een rond terras wilt. Ook heb je met klinkers meer mogelijkheden voor decoratieve patronen. Gebakken klinkers geven je tuin een ouderwetse uitstraling, maar zijn vaak wat duurder. Betonklinkers zijn goedkoper en geven een moderne sfeer.

Er zijn tuintegels van beton, grindbeton, natuursteen, kunststof, composiet, hout en rubber. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Een specialist op het gebied van sierbestrating kan je hier meer over vertellen. Bij een siertegelspeciaalzaak vind je een uitgebreid assortiment tegels, klinkers en andere stenen. Laat je informeren en doe inspiratie op. Zo heb je straks een terras of tuinpad waar je gegarandeerd jaren plezier van hebt.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 50
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: