Van oerwoud tot paradijs

Een tuin om in te ravotten, een onderhoudsvrije tuin of een weelderig gazon; wat je wensen ook zijn, van een goed ingerichte tuin heb je een (woon)leven lang plezier.

Een tuin inrichten is meer dan alleen het planten van wat bomen en struiken. Van een goed ingerichte tuin geniet je elke dag. Of je nu een nieuwbouwwoning betrekt en te maken hebt met een kaal stuk grond of de bestaande tuin van je nieuwe huis wilt veranderen.

Een professional helpt jou je tuin zo te ontwerpen en aan te leggen dat je er jaren plezier van hebt. Een investering die je snel terugverdient; bedenk maar eens wat het kost om nieuwe planten aan te schaffen omdat jij ze aan de schaduwkant plantte terwijl ze juist zon nodig hebben. Of dat je er na een tijdje achterkomt dat jouw tuin toch niet zo onderhoudsvrij is dan je verwachtte…

Een hovenier, tuinarchitect of tuinontwerpster vertaalt jouw wensen naar een tuin die past bij jou en je budget. En als je wilt, kan hij of zij de tuin ook onderhouden. Het werk dat nodig is om een tuin netjes en leefbaar te houden wordt vaak onderschat. Met een hovenier hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud en weet je dat het werk goed gedaan wordt.

Wil je alvast zelf aan de slag? Op veel websites van tuincentra of hoveniers vind je ontwerpprogramma’s. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die jouw tuin biedt.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 20
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: