De loodgieter: installeren en repareren van sanitair, cv en leidingen

De loodgieter is dé specialist voor installatie of onderhoud van sanitair, centrale verwarming en leidingen. Eigenlijk alles waarbij water aan te pas komt; van cv-ketel tot riolering, van dakgoot tot kapotte kraan.

Is de cv van je nieuwe huis aan vervanging toe? De loodgieter kan je precies vertellen welke cv-ketel voor jou het meest geschikt is, gebaseerd op hoe jij woont en leeft. Wellicht is een gloednieuwe ketel niet eens nodig en kun je de oude laten repareren. Dat scheelt weer in de kosten! De loodgieter werkt met cv-ketels van alle topmerken, zoals Bosch, Daalderop, Nefit, Atag, Vaillant, Agpo en Remeha. Grotere loodgieterbedrijven hebben soms een showroom waar cv-ketels maar ook radiatoren te bezichtigen zijn.

Wil je in je nieuwe huis de badkamer vervangen? Of de keuken verplaatsen? Dan is de loodgieter dé persoon om deze klus te klaren. Hij maakt een leidingschema, legt nieuwe leidingen aan of verlegt de oude. Ook verhelpt hij lekkages en installeert hij desgewenst vloerverwarming. En zelfs voor de minder leuke klussen is de loodgieter je van dienst. Wanneer je wc verstopt is bijvoorbeeld… De loodgieter staat dag en nacht voor je klaar om problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 127
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: