Keukenkranen in alle soorten en maten

Kranen zijn er in alle maten, soorten en stijlen. Van traditionele keukenmengkraan tot luxe spoelkraan. Of een kraan waar kokend water uitkomt, ideaal voor theeliefhebbers!

De kraan is onmisbaar in je keuken. Er zijn keukenkranen met één hendel, de zogenaamde eengreepsmengkraan, en kranen met twee aparte draaiknoppen. Beide soorten hebben hun eigen voordelen, het is maar net wat je mooi en prettig vindt. Dat geldt ook voor de vorm. Wil je een hoge kraan (meer ruimte in je spoelbak) of liever een kleine? Een (uittrekbaar) sproeigedeelte? Ook dat kan.

En last but not least: ga je voor een moderne of nostalgische uitstraling?  Er zijn kranen van massief messing, messing-chroom, verchroomd messing, zinklegering en plastic. Elke kraan heeft specifieke eigenschappen. Let erop dat voor je nieuwe kraan net zoveel gaten in het aanrecht nodig zijn als voor de oude. Een eengreepsmengkraan heeft maar één gat nodig, bij traditionele mengkranen zijn dit er drie.

Kokendwaterkranen

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker: kranen waar kokend water uitkomt. Het water wordt hierbij opgeslagen in een reservoir in het keukenkastje en continu op temperatuur gehouden. Het gekookte water komt via een speciaal aangesloten kraan naar buiten. Handig voor het zette van thee, eten snel mee te koken of babyspenen te desinfecteren.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 126
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: