Fornuis: eyecatcher in je keuken

Het fornuis is terug van weggeweest. Want een mooi fornuis is een eyecatcher in je keuken. Fornuizen zijn er in allerlei uitvoeringen.

Je ziet ze steeds meer: nostalgische vijf- of zelfs zespitsgasfornuizen in een moderne keuken. Ze nemen steeds vaker de plaats in van de losse kookplaat en combimagnetrons die een tijd lang populair waren. Een mooi fornuis is een meerwaarde in je keuken en een aanwinst voor je interieur.

De basis van een fornuis is de kookplaat en de oven. Daarnaast kun je kiezen voor tal van extra’s, zoals een grill, wokbrander, magnetron of meerdere ovens. Bedenk wel: hoe meer functies, hoe groter vaak je fornuis. Bij je keuze is het slim om eerst te bepalen op welke brandstof je wilt koken: gas of elektriciteit? Een gasfornuis heeft weer andere voordelen dan een keramische kookplaat of inductiekookplaat.

Heb je bedacht welke functies je fornuis moet hebben, dan begint je zoektocht naar het perfecte model. Ga je voor een moderne uitvoering of een klassieker type? En welke kleur wordt het? Neem de tijd voor je aankoop en laat je vooraf goed informeren. Zo weet je zeker dat je een fornuis koopt waar je nog jaren plezier van hebt.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 124
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: