Verven in en om het huis


Kleur brengt leven maar ook bescherming in en om je huis. Aan de buitenkant van je huis zorgt verf ervoor dat alles er fris en netjes uitziet en met verf bescherm je de materialen tegen weersinvloeden. Binnenshuis vergroot het de sfeer en zorgt het voor gezelligheid. 

Verfeffect
Ga je voor tijdloos, elegant of knallende kleuren? Verf is er in zoveel kleuren Op verschillende materialen heeft het nog weer een ander effect.
Ruimtes lijken groter als je bepaalde kleurencombinaties gebruikt. Hoe je kleuren kan combineren en welke ruimtelijke effect je kan bereiken door kleur op een slimme manier toe te passen kun je tegenwoordig met online programma’s of apps nagaan wat een kleur met jouw kamer doet; je kunt bij sommige merken een proefverpakking meekrijgen om thuis op je muur te proberen. En soms is het gewoon praktisch om een expert in te schakelen.

Expert
Je kunt zelf aan de slag. Maar verven in en om het huis, daar komt nog wel wat bij kijken. Vraag altijd om een goed advies welke verf je voor welke klus het best kunt gebruiken. 
Ben je zelf niet zo handig met de kwast. Dan zijn er ook vele professionals. Een schildersbedrijf is in te schakelen bij diverse soorten schilderwerk. Zowel voor de binnen als buitenkant van je huis kan een schildersbedrijf je van dienst zijn.

Veiligheid
Heb je een plafond, kozijn of muur te schilderen, dan is de kans groot dat je op een ladder of trap moet gaan staan. Zorg voor een stabiele ondergrond en trek goede schoenen aan. 
De meeste bestanddelen van verf zijn de afgelopen jaren een stuk veiliger geworden, zeker met watergedragen verfsoorten. Toch zijn er ook hulpstoffen die gevaar voor de gezondheid op kunnen leveren. Kijk dan ook goed op het etiket, vraag advies en bescherm jezelf tijdens het schilderen.
Doof de waakvlam van je geiser/kachel en steek geen sigaret op. De dampen van een oplosmiddel kunnen explosiegevaar opleveren. Ventileer goed tijdens een verfklus binnen: zet ramen en deuren open.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 197
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: