Lekker slapen, uitgerust opstaan

Je brengt een groot deel van je leven slapend door. Dat is best veel! Een fijn bed en een comfortabele slaapkamer zijn vereisten voor een goede nachtrust.

Niet alleen hoe lang je slaapt, ook de kwaliteit van je slaap is belangrijk om goed uitgerust op te staan. Slaap je niet diep genoeg of onrustig, dan herstellen lichaam en geest niet optimaal. Een goede bed bodem, een geschikt matras en fijn beddengoed zijn daarom belangrijk. En natuurlijk wil je ook een mooi bed in je gloednieuwe slaapkamer.

Ledikant of boxspring?

Of je kiest voor een boxspring of ledikant hangt af van wat jij belangrijk vindt. Bij een ledikant kun je zowel de bed bodem als het matras afstemmen op jouw wensen. Een boxspring biedt extra comfort omdat er als het ware twee matrassen op elkaar liggen.

Een goed matras is een must om prettig te slapen. Er bestaan binnen vering matrassen en schuimmatrassen. Een binnen vering matras ondersteunt je lichaam optimaal. Dit type ventileert goed en is vochtregulerend. Een schuimmatras staat bekend om zijn druk verlagende eigenschappen.

Een boxspring is een bed bodem en matras ineen. Door de dubbele matras laag is een boxspring zeer comfortabel. Een boxspring wordt vaak geleverd met extra topmatras voor nog meer slaapplezier. Zo’n topmatras verlengt bovendien de levensduur van je bed. Boxsprings zijn er in gewone en elektrisch verstelbare uitvoering.

De beddenspecialist kan je meer vertellen over de kenmerken van ledikanten, boxsprings, matrassen en bed bodems. Zo maak je een goede keuze die past bij jouw lichaamsbouw en slaapwensen.

 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 27
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: