Haarden en kachels

Een openhaard of kachel brengt sfeer en warmte in huis. Bij een openhaard bepaalt de schouw de uitstraling. Er zijn standaard schouwen te koop, maar je kunt een schouw ook helemaal op maat en volgens jouw wens laten maken door een specialist.

Wil je graag een kachel of openhaard, dan moet je wel beschikken over een geschikt rookkanaal. Het is verstandig om vooraf een specialist hiernaar te laten kijken. Deze kan je dan meteen adviseren over de aankoop van een passende haard of kachel. Heb je geen rookkanaal en wil je hiervoor liever niet je hele huis overhoop halen? Er zijn ook haarden waarvoor je geen rookkanaal nodig hebt: elektrische haarden, of haarden op bio-ethanol.

Openhaard, houtkachel of combi?
Of je kiest voor een openhaard of kachel hangt natuurlijk af van je smaak. Maar er zijn nog meer verschillen. Een openhaard geeft vooral gezelligheid, een houtkachel daarnaast ook warmte. Een gashaard geeft de sfeer van een houtvuur, maar het gemak van gas. Je hoeft alleen de kraan open te draaien. Wil je graag beide? Dat kan ook. Er bestaan openhaarden die op hout en op gas kunnen branden. Zo kies je de gezelligheid van een knisperend houtvuur of de eenvoud van een gashaard wanneer jij wilt.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 26
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: