Muurdecoratie: de finishing touch

De meubels staan en de gordijnen zijn bevestigd. Nu is het tijd voor de finishing touch. Accessoires zorgen voor warmte en gezelligheid. Maar die unieke, persoonlijke sfeer creëer je met wanddecoratie. Daarmee wordt het huis écht van jou.

Natuurlijk kun je gewoon een foto in een mooie lijst ophangen ter verfraaiing van je wand. Maar tegenwoordig is zoveel meer mogelijk! Een schilderij van een echte kunstenaar, een afbeelding op canvas, of een houten wandbord. En er zijn muurstickers, in allerlei soorten en maten. Voordeel van een muursticker is dat je hem zo hebt aangebracht. Een kwestie van plakken en klaar. Ben je de sticker een keertje zat? Dan kun je hem heel eenvoudig weer verwijderen. En je hebt daarna geen storende gaten in de muur.

Duizenden mogelijkheden
Of je nu het Vrijheidsbeeld op je muur wil plakken of een metershoge boom, het kan allemaal. Wat ook erg leuk kan zijn, is een bijzondere tekst of uitspraak. Er zijn muurstickers met bekende spreuken, maar je kunt ook kiezen voor een eigen ontwerp. Je levensmotto bijvoorbeeld, of een woord dat je heel mooi vindt. Ook bijzonder: en sticker met de naam en geboortedatum van je kind. Er zijn ook stickers die je op het raam kunt bevestigen. Met deze speciale raamfolie ben je zeker van je privacy en het is ook nog eens heel decoratief.

Muurstickeraanbieders hebben een groot assortiment muur- en raamstickers. Kies een bestaande afbeelding of laat je eigen ontwerp drukken. Alles is mogelijk!


De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 159
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: