De mooiste meubelen maken van jouw huis een thuis

De koop van je huis droomhuis is (bijna) rond. Nu kun je beginnen met misschien wel het leukste gedeelte van verhuizen: het inrichten van je interieur. Daarmee maak je van je huis je thuis.

Waarschijnlijk heb je jouw nieuwe huis in gedachten al tig keer ingericht. Mét nieuwe meubels, want eerlijk is eerlijk, die oude stoelen passen niet echt bij die prachtige vloer. En als je dan toch de ruimte hebt, ruil je het liefst ook je oude tafel in voor een stijlvol exemplaar. Zo één waaraan je lange avonden doorbrengt met vrienden. Of geniet van een heerlijk ontbijt met je gezin.

Bedenk vooraf welke ruimte jou het belangrijkste is. Zit je graag met een boek op de bank, of voor de tv? Geef je zitmeubelen dan de meeste ruimte. Breng je veel tijd door aan de eettafel? Stel deze dan centraal in je kamer.


Kantoor aan huis
Het is ook fijn als je thuis beschikt over een goede werkplek. Thuiswerken wordt tenslotte steeds gebruikelijker. Heb je de ruimte, dan kun je een kamer inrichten als kantoor aan huis. Maar ook als je kleiner behuisd bent, is er veel mogelijk. Kantoormeubilair is al lang niet meer saai of stoffig. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Mooi in je interieur, praktisch om mee te werken.

Inspiratie
Wil je niet wachten met inrichten tot je huis is opgeleverd? Op internet doe je vast inspiratie op. Veel woonwinkels hebben een ontwerpprogramma op hun website. Zo zie je in één oogopslag of die mooie tafel past bij de rest van je interieur.

Een zogenaamd moodboard kan je helpen om jouw smaak te ontdekken. Knip of scheur uit (woon)bladen wat jou aanspreekt qua meubels, kleur en stijl en plak dit op een stuk board. Zo’n collage geeft een goed beeld van de sfeer waarbij jij je het prettigst voelt.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 25
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: