Woningstoffeerder en meubelstoffeerder: specialist in aankleding

De woningstoffeerder is dé expert als het gaat om het aanbrengen van vloerbedekking of gordijnen. De meubelstoffeerder geeft je zitmeubelen een tweede leven. 

Een woningstoffeerder legt tapijt, ondertapijt, maar ook pvc-vloeren of laminaat waar je maar wilt in huis. Ook voor het bekleden van de trap – handig tegen geluidsoverlast of vieze bovenverdieping – is de woningstoffeerder de aangewezen persoon. Je kunt er ook terecht voor zonwering. Voor elke ruimte in huis heeft de woningstoffeerder passende raamdecoratie en bijbehorende roedes en ophangsystemen. En voor moeilijke plekken, bijvoorbeeld een erker, heeft hij altijd de perfecte oplossing. 

Veel keuze
De woningstoffeerder heeft een uitgebreide collectie voorbeeldstalen van alle mogelijke soorten vloerbedekking (tapijt, tapijttegels, linoleum, marmoleum, vinyl en laminaat) en zonwering (gordijnen, vitrage, rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën). Tip: vraag of je de stalen mee naar huis kunt nemen. Je ziet dan goed hoe de vloerbedekking of zonwering van jouw keuze staat met de lichtinval in je woning. Dat geeft een ander beeld dan in de winkel. 

Meubels stofferen
De meubelstoffeerder geeft zitmeubelen een tweede leven. Hij of zij bekleedt een oude bank of stoel opnieuw met de stof van jouw keuze en repareert het meubel waar nodig. De meubelstoffeerder kan desgewenst ook tuinkussens opnieuw bekleden. Hiervoor zijn speciale buitenstoffen te krijgen. En mocht je (tijdelijk) een stacaravan of woonboot betrekken, dan kan de meubelstoffeerder ook hiervoor de bekleding in orde maken.

Stofferen is vakwerk. Of het nu gaat om je woning of je meubelen, je wilt de zekerheid dat het goed gedaan wordt. Wanneer je kiest voor  een ervaren en vakbekwame meubel- of woningstoffeerder kun je rekenen op deskundigheid en optimale service. 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 61
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: