Kast op maat: ruimte optimaal benutten

Stijlvolle opbergruimte

Je hebt een prachtig huis op het oog, maar twijfelt of je wel genoeg bergruimte hebt. Vanwege die schuine wanden, dat onhandige hoekje of die niet zo praktische nis. Dé oplossing: een kast op maat.

Een op maat gemaakte kast die naadloos aansluit op je interieur is een verrijking van je woning. Of het nu gaat om een slaapkamerkast, een kast met draaideuren, schuifdeuren of een inloopkast. Kasten op maat kun je overal plaatsen: tussen twee muren, tussen vloer en plafond, maar ook los in de ruimte. Zo heb je nergens meer lelijke kieren of storende openingen.


Een kast op maat past in elke gewenste ruimte. In de woonkamer, slaapkamer, maar ook op de zolder, in een werkkamer of op kantoor. Uiteraard bepaal je zelf de stijl (modern, landelijk of klassiek), indeling en kleur. Het is een ideale oplossing bij schuine wanden, bijvoorbeeld onder een schuin dak of onder de trap. Maar ook voor het opbergen van boeken, tv- en geluidsapparatuur.


Een specialist op het gebied van maatwerkkasten kan je alles vertellen over de mogelijkheden. Hij denkt met je mee over creatieve en passende oplossingen om jouw spullen praktisch en stijlvol uit het zicht te houden.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 24
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: