De toegevoegde waarde van een interieurarchitect

Eindelijk staat er een woning te koop op die gedroomde locatie. Alleen blijkt de inrichting flink gedateerd. De badkamer stamt nog uit de jaren zeventig en ook de keuken is aan vernieuwing toe. Als je die nou eens bij de woonkamer zou kunnen betrekken… En als de woonkamer nou eens twee meter langer zou zijn…

Je ziet jouw droomhuis al helemaal voor je. Maar hoe ga je dat realiseren? En kan dat wat jij wilt allemaal wel? Zo op het eerste gezicht lijkt het haast onmogelijk. Op dat moment biedt een interieurarchitect uitkomst. Hij of zij weet alles over de mogelijkheden en onmogelijkheden van jouw wensen. Bovendien denkt de interieurarchitect mee over andere zaken, zoals kleurgebruik of een lichtplan. Zo ontstaat een huis waarin jij je helemaal thuis voelt. Nu en ook nog over twintig jaar.

Kostenbesparend
Een interieurarchitect betaalt zich terug. Door te komen met kostenbesparende of energiebesparende oplossingen bijvoorbeeld. Hij of zij laat zien welke opties je hebt binnen jouw budget. Samen met jou geeft hij vorm aan je wensen. En dat is een stuk goedkoper dan je ideeën wijzigen als de bouw al in volle gang is. Heb je een besluit genomen, dan zal de interieurarchitect het project namens jou begeleiden. Hij of zij zal zorgen voor de beste materialen en beste vakmensen voor de laagste prijs. De interieurarchitect overziet alle disciplines en bewaakt jouw belangen. Een prettig idee.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 198
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: