Woonaccessoires kiezen: een kwestie van inspiratie opdoen

Woonaccessoires zijnde finishing touch bij het inrichten van je huis. Ze geven sfeer en zorgen vooreen persoonlijke stijl.  

Het kiezen van accessoires voor in huis is vooral eenkwestie van smaak. Wat jij mooi vindt, vindt je buurvrouw misschien vreselijk.En andersom. Dat is maar goed ook, want anders zou ieder huis er hetzelfdeuitzien, toch? De een houdt van een klassieke inrichting terwijl een ander gaatvoor industrieel en weer een ander voor een landelijke look. Gelukkig is ervoor iedere stijl passende decoratie te vinden.

Weet je nog niet zo goed wat je wilt of welke stijl je mooivindt? Doe inspiratie op! Online is Pinterest daarvoor heel handig. Maarvergeet ook vooral niet om échte winkels te bezoeken. Kijk wat er is en hoe deproducten zijn gestyled. En vraag gerust advies aan de winkelmedewerkers, daarzijn ze voor!

En dan? Je weet wat je mooi vindt, alleen hoe voorkom je datje de plank misslaat? Verkeerd gekozen woonaccessoires kunnen ervoor zorgen datje toch niet helemaal de sfeer creëert die je voor ogen hebt. Of ze geven jehuis een rommelige uitstraling in plaats van zorgen voor gezelligheid. Onzetip: kies liever voor een paar mooie en misschien wel wat duurdere accessoiresdan veel goedkopere ‘prullaria’. En volg vooral je gevoel. Items waar je hartsneller van gaat kloppen, gaan niet zo snel vervelen. Ook niet als de trendsweer eens veranderen. 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 200
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: