Eigen huis? Nu de tuin!

Je bent de trotste eigenaar van een flink stuk grond. Er moet alleen nog wel wat aan gebeuren.  Met de juiste voorbereiding en hard werken tover je de woestenij achter je huis om tot een prachtige tuin.

Je boft als de tuin van je nieuwe woning naar jouw smaak is. Meestal zijn er wel dingen die je op korte of langere termijn wilt aanpakken. Het terras bijvoorbeeld, of de beplanting. Bij een nieuwbouwwoning heb je ‘carte blanche’, dan moet je álles nog zelf doen. Een flinke, maar leuke uitdaging!

De aanleg van je tuin begint bij het ontwerp. Waar wil je het terras? Welke planten kies je en zijn deze geschikt voor de grondsoort in jouw tuin? Komt er een schutting of een groene haag? Wil je verlichting? Ga zo maar door.

Beplantingsplan
Bij een tuincentrum kun je je laten inspireren en adviseren als het gaat om het maken van een beplantingsplan. En je kunt er terecht voor alle soorten bomen, struiken, planten en bloemen in diverse formaten.

Ook steeds meer bouwmarkten hebben een tuinafdeling waar je, naast planten, alle benodigdheden vindt voor het plaatsen van een schutting, de aanleg van een terras of het plaatsen van een vijver. Kijk voor planten ook eens bij kwekerijen in de buurt. Soms vind je hier nét weer even andere soorten. Succes!

 


 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 69
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: