Beperkt budget, toch een (bijna) nieuwe keuken

Zelf een keuken plaatsen scheelt je vaak veel geld. Bij de bouwmarkt kun je prima terecht voor (zelfbouw)keukens, werkbladen, laden, maar ook (inbouw)apparatuur, verlichting, kranen, spoelbakken en accessoires.

Ben je tevreden over de huidige indeling van je keuken, dan kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen de kastdeurtjes te vervangen. Of het werkblad. Ook nieuwe greepjes zorgen meteen voor een andere uitstraling.

Leef je uit met verf
Met een beetje verf kom je ook een heel eind. Verven is een simpele en relatief goedkope oplossing om je bestaande keuken te pimpen. Let er op dat je eerst een goede primer gebruikt, die geschikt is voor de ondergrond (kunststof, fineer of massief hout). Een tip: laat de primer of grondverf vast mengen in de uiteindelijke kleur. Zo krijg je vast een goed beeld van het eindresultaat.

Ook leuk: de achterwand van je keuken opleuken. Dat kan met muurstickers, maar wat dacht je van een aluminiumplaat met afbeelding van levensgrote paprika’s, bloemen of sushi? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij de bouwmarkt vind je alle benodigdheden om je bestaande keuken te renoveren. Of bij een verfspeciaalzaak, als je alleen verf nodig hebt. Je vindt hier de juiste producten en kunt rekenen op een vakkundig advies.

 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 66
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: