Zelf klussen? Eerst langs de bouwmarkt!

Bouwmarkt: alles voor de doe-het-zelver

De bouwmarkt is een Walhalla voor de doe-het-zelver. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je huis - en tuin - te verbouwen, op te knappen en in te richten.

Het assortiment van een bouwmarkt is tegenwoordig een stuk uitgebreider dan dertig jaar geleden. Je vindt er niet alleen de meest uiteenlopende bouw- en klusmaterialen, maar ook tegels, sanitair, verlichting, zonwering, gereedschap en zelfs meubelen en woonaccessoires. Ook de keuze in verf is enorm, met standaard collecties van bekende merken en de mogelijkheid om elke gewenste kleur te laten mengen.

Alles wat je nodig hebt om te klussen vind je in de winkel. Of bestel het online, via de bouwmarktwebshop. Net zo gemakkelijk! En je doet meteen inspiratie op voor een bepaalde klus. Liever een persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk ook. In de winkel staan medewerkers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je advies te geven.

Bij de bouwmarkt vind je professionele materialen en kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs. Maar er is meer. Je kunt er ook een aanhangwagen of afvalcontainer huren, hout op maat laten zagen of terecht om bouwafval eenvoudig en voordelig te laten afvoeren. En is het niet mogelijk om je aankopen met een aanhanger thuis te krijgen, dan kun je deze tegen een geringe vergoeding laten afleveren.

Er is altijd wel een bouwmarkt bij jou in de buurt én er zijn regelmatig acties waarbij je voordeel op een bepaald product nog meer kan oplopen. Dat is dus slim klussen!

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 64
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: