Sauna: goed voor lichaam én geest

Een nieuw huis, een nieuwe fase. Alles van het begin af aan naar je eigen smaak inrichten. Heeft u wel eens nagedacht over een eigen wellnessruimte in uw nieuwe woning? 

Voor elk budget en voor elke ruimte in, is er wel een sauna, hammam of ander passend wellnessproduct denkbaar.

Sauna
Finse sauna’s zijn er in vele varianten. Een Finse saunagang ontspant je na een dag hard werken. Daarbij bevordert het de opbouw van je natuurlijke weerstand. Kortom: Een regelmatig verblijf in een sauna is niet alleen lekker maar ook zeer gezond.

Infraroodsauna
De snelste en meest effectieve manier om je spieren en gewrichten te laten herstellen is… warmte door infraroodlicht. Een infraroodsauna is een ideaal wellnessproduct om in uw eigen woning te hebben. De cabines zijn er in standaard uitvoeringen en in maatwerk en vaak al in één dag geplaatst en zonder grote aan-passingen aan de bestaande ruimte.

Hammam
Wilt u thuis in oosterse sferen belanden dan is de vochtige warmte van een Turks stoombad of wel een hammam echt iets voor u.  De Hammam kan gecombineerd worden met de dagelijkse douche en neemt zo geen extra ruimte van de badkamer in.

Wellness thuis: Wel eerst goed advies inwinnen
Van een wellnessproduct thuis kunt u jarenlang plezier hebben mits er goed mee omgegaan wordt. Niet alleen kennis over het juiste gebruik, de reiniging en het onderhoud van het product is van groot belang maar het is raadzaam om al in een vroeg stadium van uw plannen advies in te winnen bij een wellness-specialist. Alleen hij is voor u in staat om kwantiteit te selecteren en levert daarbij de garantie waar u op mag rekenen. Neem voor vragen en informatie over wellnessproducten contact op met een wellness specialist in de regio.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 16
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: