Vloerverwarming of radiator in je badkamer?

Vloerverwarming of een mooie designradiator zorgt voor een behaaglijke badkamer. Een radiator houdt bovendien handdoeken heerlijk warm en droog. Designradiatoren zijn er in diverse soorten, maten en kleuren.

Ken je dat gevoel? Je bent nét wakker en staat met blote voeten op een ijskoude badkamervloer je klaar te maken voor de dag. Als je nog geen ochtendhumeur had, dan kreeg je het nu wel. Met vloerverwarming voelt je badkamervloer op elk moment van de dag comfortabel aan. Het fijne van vloerverwarming is ook dat het geen ruimte inneemt. Je hoeft geen rekening te houden met radiatoren en kunt alle wanden in je badkamer dus benutten voor iets anders.

Vloerverwarming verwarmt de ruimte gelijkmatig. Je badkamer voelt eerder behaaglijk aan dan met alleen een designradiator. Een designradiator werkt, net als een gewone radiator, op warm water. Hij wordt aangesloten op de cv-installatie. Er zijn ook elektrische designradiatoren.

Belangrijk bij het kiezen van een radiator is de inhoud (lengte x breedte x hoogte) van de te verwarmen ruimte, in dit geval de badkamer. Daarna bepaal je de gewenste temperatuur. Voor een badkamer geldt een richtlijn van ongeveer 24°C. De benodigde watt per kubieke meter is in dit geval 93. Door de inhoud met het aantal watt te vermenigvuldigen weet je precies hoe groot het vermogen van de radiator moet zijn.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 58
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: