Wandtegels & vloertegels: mooi en praktisch

Veel mensen kiezen voor wandtegels en/of vloertegels in de badkamer en keuken. Dat is niet voor niets: tegels zijn duurzaam, laten geen vocht en vuil door en zijn gemakkelijk schoon te houden. Een tegelvloer koud en ongezellig? Zeker niet. Met de tegels van nu kun je je vloer elke uitstraling geven die je wilt. En met vloerverwarming is van kou geen sprake meer!

Wat voor soort tegels je kiest hangt af van de ruimte waar de tegels komen. Is het een grote oppervlakte die betegeld moet worden, of juist een kleinere ruimte met lastige hoekjes, zoals het toilet? Moet je rondingen betegelen, bijvoorbeeld rondom het bad?

Wand- en vloertegels zijn er in allerlei materiaalsoorten en formaten, van XXL tot mozaïekformaat en van sfeervol natuursteen tot tegels met een beton- of houtlook. Bij veel tegelspeciaalzaken kun je aan de hand van een computeranimatie zien hoe jouw vloer of wand eruit gaat zien met de tegels van je keuze.

Je kunt, als je handig bent, de tegels zelf plaatsen. Tegelspeciaalzaken, bouwmarkten en gereedschapverhuurbedrijven verhuren hiervoor het benodigde gereedschap, zoals een tegelsnijder. Of je schakelt een vakman in voor deze klus. Een professionele tegelzetter betegelt de ruimte snel en vakkundig. Zo ben je verzekerd van een perfect resultaat en heb je een vloer voor het leven.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 57
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: