Doe het Zelf

Zelf aan de slag? Bij bouwmarkten vind je alles wat je nodig hebt om je huis te verbouwen en in te richten. Daarnaast zijn er speciaalzaken met bijvoorbeeld alleen behang en verf, tegels, sanitair of vloeren. Bij een bouwmarkt of machineverhuurbedrijf kun je gereedschap huren. Handig wanneer je spullen nodig hebt die je toch maar een enkele keer gebruikt. Ben je (nog) niet zo bedreven in het klussen? Denk dan eens aan een doe-het-zelfcursus of -workshop. Zo ben je verzekerd van een prachtig resultaat.

Via de zoekfunctie hiernaast vind je een alles voor een Doe-het-zelfer bij jou in de buurt. Zoek op de plaats van jouw regio en bekijk de mogelijkheden wat er allemaal te bieden is.

actueel op eennieuwefase.nl
 • 8-10-2018 - Hypotheekrente op laagste punt ooit

  In september zakte de hypotheekrente naar het laagste niveau ooit, meldt De Hypotheekshop. Door de aanhoudende internationale politieke en economische onrust is de rente voor de derde keer in twee jaar op een dieptepunt beland, volgens de hypotheekadviesketen. 

  Lees verder ...
 • 27-8-2018 - Kleuradvies voor een geslaagde slaapkamer

  Kleuren zijn één van de belangrijkste sfeermakers in de slaapkamer. Ze reflecteren je persoonlijkheid en kunnen een positieve indruk nalaten op de gemoedstoestand. Naargelang de gewenste sfeer kan je gebruik maken van verschillende kleurencombinaties.

  Lees verder ...
 • 21-8-2018 - Vlinderorchidee: Woonplant van de maand september

  Vlinderorchidee (Phalaenopsis) is een sierlijke orchidee wiens bloemen een beetje aan een vlinder doen denken. De plant in zijn geheel is eerder een groene ballerina. Uit een elegante hoge steel groeit een weelderige bloementak die zwierig naar beneden gaat hangen naarmate er meer bloemen uitkomen. De bloemen kunnen zowel groot als klein zijn en hebben vaak prachtige patronen.

  Lees verder ...
 • 13-8-2018 - Je verzekering kan omlaag, als je extra aflost op je hypotheek

  Voor veel mensen is het aantrekkelijk om meer af te lossen op hun hypotheek, gezien de lage spaarrente. Maar dat je soms na extra aflossingen minder hoeft te betalen voor je overlijdensrisicoverzekering (orv), weet niet iedereen. Dan kan een leuk bedrag schelen. 

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.161.100.24
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: