Jouw klus met een gerust hart uitbesteden

De vakman – of vakvrouw - van het klusbedrijf helpt jou met alle klussen waar je zelf niet uitkomt. Binnen én buiten. Klussen die te groot of gecompliceerd zijn om het zelf te doen. Zoals het ophangen van een lamp, maar ook het plaatsen van een nieuwe kraan of schutting. Of het doortrekken en wegwerken van kabels, ook zo’n klus waar je zelf misschien geen raad mee weet. 

De professionele ‘klusser’ is een ervaren vakman die van aanpakken weet. En hij is veelzijdig, je kunt bij hem inschakelen voor schilderwerk, metselwerk, loodgieterswerk, timmerwerk en elektrawerk. Zo heb je voor al je klussen één aanspreekpunt. De vakmensen van het klusbedrijf zijn goed, snel en betrouwbaar. Wat voor klus je ook hebt, hij is bij de professionele klusser in goede handen.

Via de zoekfunctie hiernaast vind je via Verbouw & Nieuwbouw diverse specialisten bij jou in de buurt. Zoek op de plaats van jouw regio en bekijk de mogelijkheden wat deze vakman- of vakvrouw te bieden heeft en zie meteen wat hij of zij nog meer voor jou kan betekenen.

actueel op eennieuwefase.nl
 • 28-1-2019 - Behangtrends van nu: Art Deco

  Art Deco: Een stijl die bijna honderd jaar geleden in de mode raakte. En nu is 'ie weer terug!

  Lees verder ...
 • 14-12-2018 - Woonplant van de maand December: Anthurium

  Anthurium, een van de meest geliefde kamerplanten. Mooi om te zien, makkelijk om te onderhouden en een hele persoonlijkheid in huis, die in wit een serene indruk maakt, terwijl de felgekleurde soorten juist een levendige uitstraling hebben. 

  Lees verder ...
 • 29-11-2018 - Onduidelijkheid over aflossen aflossingsvrije hypotheek

  Een kwart van de mensen met een aflossingsvrije hypotheek weet nog niet hoe die lening moet worden afgelost. Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) onder 1050 Nederlanders met zo'n financieel product

  Lees verder ...
 • 19-11-2018 - De inrichting van je woonkamer voor een knusse winter

  De koude winterdagen zitten eraan te komen en dat betekent knusse avonden samen thuis. Wellicht krijgt u met de feestdagen veel bezoek over de vloer. Of u verheugt zich juist op de gezellige momenten met uw gezin. Tijd om uw huis klaar te maken voor deze gezelligheid! 

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
18.206.175.155
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: