Eigen huis? Nu de tuin!

Je bent de trotste eigenaar van een flink stuk grond. Er moet alleen nog wel wat aan gebeuren.  Met de juiste voorbereiding en hard werken tover je de woestenij achter je huis om tot een prachtige tuin.

Je boft als de tuin van je nieuwe woning naar jouw smaak is. Meestal zijn er wel dingen die je op korte of langere termijn wilt aanpakken. Het terras bijvoorbeeld, of de beplanting. Bij een nieuwbouwwoning heb je ‘carte blanche’, dan moet je álles nog zelf doen. Een flinke, maar leuke uitdaging!

Ook steeds meer bouwmarkten hebben een tuinafdeling waar je, naast planten, alle benodigdheden vindt voor het plaatsen van een schutting, de aanleg van een terras of het plaatsen van een vijver. Kijk voor planten ook eens bij kwekerijen in de buurt. Soms vind je hier nét weer even andere soorten. Succes!

Via de zoekfunctie hiernaast vind je een alles voor een Doe-het-zelfer met groene vingers bij jou in de buurt. Zoek op de plaats van jouw regio en bekijk de mogelijkheden wat er allemaal te bieden is op tuingebied.

actueel op eennieuwefase.nl
 • 28-1-2019 - Behangtrends van nu: Art Deco

  Art Deco: Een stijl die bijna honderd jaar geleden in de mode raakte. En nu is 'ie weer terug!

  Lees verder ...
 • 14-12-2018 - Woonplant van de maand December: Anthurium

  Anthurium, een van de meest geliefde kamerplanten. Mooi om te zien, makkelijk om te onderhouden en een hele persoonlijkheid in huis, die in wit een serene indruk maakt, terwijl de felgekleurde soorten juist een levendige uitstraling hebben. 

  Lees verder ...
 • 29-11-2018 - Onduidelijkheid over aflossen aflossingsvrije hypotheek

  Een kwart van de mensen met een aflossingsvrije hypotheek weet nog niet hoe die lening moet worden afgelost. Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) onder 1050 Nederlanders met zo'n financieel product

  Lees verder ...
 • 19-11-2018 - De inrichting van je woonkamer voor een knusse winter

  De koude winterdagen zitten eraan te komen en dat betekent knusse avonden samen thuis. Wellicht krijgt u met de feestdagen veel bezoek over de vloer. Of u verheugt zich juist op de gezellige momenten met uw gezin. Tijd om uw huis klaar te maken voor deze gezelligheid! 

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
18.206.175.155
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: