Eigen huis? Nu de tuin!

Je bent de trotste eigenaar van een flink stuk grond. Er moet alleen nog wel wat aan gebeuren.  Met de juiste voorbereiding en hard werken tover je de woestenij achter je huis om tot een prachtige tuin.

Je boft als de tuin van je nieuwe woning naar jouw smaak is. Meestal zijn er wel dingen die je op korte of langere termijn wilt aanpakken. Het terras bijvoorbeeld, of de beplanting. Bij een nieuwbouwwoning heb je ‘carte blanche’, dan moet je álles nog zelf doen. Een flinke, maar leuke uitdaging!

Ook steeds meer bouwmarkten hebben een tuinafdeling waar je, naast planten, alle benodigdheden vindt voor het plaatsen van een schutting, de aanleg van een terras of het plaatsen van een vijver. Kijk voor planten ook eens bij kwekerijen in de buurt. Soms vind je hier nét weer even andere soorten. Succes!

Via de zoekfunctie hiernaast vind je een alles voor een Doe-het-zelfer met groene vingers bij jou in de buurt. Zoek op de plaats van jouw regio en bekijk de mogelijkheden wat er allemaal te bieden is op tuingebied.

actueel op eennieuwefase.nl
 • 19-10-2018 - Woonplant van de maand november: Rhipsalis

  Heel bijzonder: Rhipsalis is eigenlijk een cactus, maar dan zonder prikkelende trekjes. Deze woonplant is een snelle groeier die in lange, warrige ranken naar beneden hangt of bossig naar boven groeit. Diepgroen van boven, wat ijler aan de uiteinden, prachtig voor spannende doorkijkjes en tafelveldjes.

  Lees verder ...
 • 18-10-2018 - Asbestdaken verwijderen met behulp van ondersteuningsfonds

  Eind 2024 worden asbestdaken verboden. Voor particulieren en bedrijven die de sanering van hun dak niet kunnen betalen, wil De Tweede Kamer dat er een fonds komt. Een meerderheid steunde een voorstel hiertoe van CDA en VVD.

  Lees verder ...
 • 8-10-2018 - Hypotheekrente op laagste punt ooit

  In september zakte de hypotheekrente naar het laagste niveau ooit, meldt De Hypotheekshop. Door de aanhoudende internationale politieke en economische onrust is de rente voor de derde keer in twee jaar op een dieptepunt beland, volgens de hypotheekadviesketen. 

  Lees verder ...
 • 27-8-2018 - Kleuradvies voor een geslaagde slaapkamer

  Kleuren zijn één van de belangrijkste sfeermakers in de slaapkamer. Ze reflecteren je persoonlijkheid en kunnen een positieve indruk nalaten op de gemoedstoestand. Naargelang de gewenste sfeer kan je gebruik maken van verschillende kleurencombinaties.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.92.160.119
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: