Eigen huis? Nu de tuin!

Je bent de trotste eigenaar van een flink stuk grond. Er moet alleen nog wel wat aan gebeuren.  Met de juiste voorbereiding en hard werken tover je de woestenij achter je huis om tot een prachtige tuin.

Je boft als de tuin van je nieuwe woning naar jouw smaak is. Meestal zijn er wel dingen die je op korte of langere termijn wilt aanpakken. Het terras bijvoorbeeld, of de beplanting. Bij een nieuwbouwwoning heb je ‘carte blanche’, dan moet je álles nog zelf doen. Een flinke, maar leuke uitdaging!

Ook steeds meer bouwmarkten hebben een tuinafdeling waar je, naast planten, alle benodigdheden vindt voor het plaatsen van een schutting, de aanleg van een terras of het plaatsen van een vijver. Kijk voor planten ook eens bij kwekerijen in de buurt. Soms vind je hier nét weer even andere soorten. Succes!

Via de zoekfunctie hiernaast vind je een alles voor een Doe-het-zelfer met groene vingers bij jou in de buurt. Zoek op de plaats van jouw regio en bekijk de mogelijkheden wat er allemaal te bieden is op tuingebied.

actueel op eennieuwefase.nl
 • 11-6-2019 - Wat te doen als de eikenprocessierups in je tuin zit?

  Het seizoen van eindeloze avonden in een zonovergoten tuin is weer aangebroken. Een keerzijde is er ook: de eikenprocessierups kan zich 's nachts een weg vreten door jouw bomjen. Wat kun en moet je daar tegen doen?

  Lees verder ...
 • 12-3-2019 - Nog geen dalende woningprijzen

  De gekte op de woningmarkt neemt weliswaar af maar van dalende prijzen is nog geen sprake, aldus de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

  Lees verder ...
 • 4-3-2019 - De 6 meest geschikte voorjaarsplanten

  Zodra de dagen weer wat lichter worden, de vogeltjes gaan fluiten en de zon zich wat vaker laat zien is het duidelijk dat de lente op komst is. En bij de lente horen natuurlijk mooie, kleurrijke voorjaarsplanten en bloemen. Zowel binnen in huis als buiten in de tuin of op je balkon of terras.

  Lees verder ...
 • 28-1-2019 - Behangtrends van nu: Art Deco

  Art Deco: Een stijl die bijna honderd jaar geleden in de mode raakte. En nu is 'ie weer terug!

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: