De inrichting van je woonkamer voor een knusse winter

Maar hoe kunt u het beste uw woonkamer inrichten voor                een knusse winter?

 


Hier een aantal tips:

 

 • Kaarsen
  Met kaarsen aan is het al snel knus in huis. Kies voor mooie winterkleuren. Bruin, rood, grijs, donkergroen of donkerblauw, gecombineerd met frisse kleuren zoals wit of crème.

   
 • Kussens
  Een paar nieuwe kussens op de bank en uw woonkamer ziet er direct anders uit. Zachte kussens met winterkleuren of bijvoorbeeld winterse afbeeldingen transformeren de woonkamer tot een fijne plek terwijl het buiten koud is.

   
 • Dekentjes en tapijt
  In de winter zijn plaids en dekentjes natuurlijk onmisbaar op de bank. Gehaakt, wol of fleece: er is genoeg keuze! Leg ook een tapijtje op de vloer. Zo komt er minder kou vanuit de vloer naar boven en blijft het lekker warm.

   
 • Bloemen en planten
  Op de koude winterdagen is buiten zitten uiteraard geen optie. Creëer binnen toch ook een buitengevoel door mooie planten en bloemen neer te zetten.

   
 • Accessoires
  Met accessoires kunt u natuurlijk alle kanten op. Koper en hout zorgen voor een warme sfeer en zijn goed te combineren met kleuren naar keuze. Neutrale accessoires van deze materialen passen daarom bijna altijd bij uw bestaande interieur.

 

actueel op eennieuwefase.nl
 • 29-11-2018 - Onduidelijkheid over aflossen aflossingsvrije hypotheek

  Een kwart van de mensen met een aflossingsvrije hypotheek weet nog niet hoe die lening moet worden afgelost. Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) onder 1050 Nederlanders met zo'n financieel product

  Lees verder ...
 • 19-11-2018 - De inrichting van je woonkamer voor een knusse winter

  De koude winterdagen zitten eraan te komen en dat betekent knusse avonden samen thuis. Wellicht krijgt u met de feestdagen veel bezoek over de vloer. Of u verheugt zich juist op de gezellige momenten met uw gezin. Tijd om uw huis klaar te maken voor deze gezelligheid! 

  Lees verder ...
 • 12-11-2018 - Nieuwbouw van koophuizen neemt af

  Het aantal nieuwe koophuizen dat wordt gebouwd neemt al drie kwartalen af. Dit jaar zal de nieuwbouw net iets hoger uitvallen dan vorig jaar en in de jaren daarna zal hij dalen. Dit schrijft De Telegraaf op basis van de Monitor koopwoningmarkt van het Expertisecentrum Woningwaarde.

  Lees verder ...
 • 5-11-2018 - Tuin winterklaar maken

  Om in het voorjaar te kunnen genieten van een mooie tuin is voorbereiding nodig. Deze voorbereiding begint al in de winter. Het winterklaar maken van je tuin hoeft niet eens heel veel tijd te kosten. Begin er op tijd mee en verdeel de werkzaamheden over een aantal dagen. Door het te verdelen blijft het werken in de tuin leuk!

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
35.175.182.106
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: