Advies en informatie bij het kopen van een nieuwe woning

Een huis koop je niet dagelijks. De makelaar helpt je bij jouw zoektocht naar de perfecte woning. Heb je je droomhuis gevonden? Dan volgt een hectische periode waarin je veel moet regelen. Ook dan is de makelaar je van dienst. Hij of zij kan je adviseren bij het vinden van een passende hypotheek en aansluitende verzekeringen. Zo houd je zelf meer tijd over voor andere zaken, zoals de inrichting of verbouwing van je nieuwe huis.

Via de zoekfunctie hierboven vind je een makelaar bij jou in de buurt. Zoek op de plaats van bestemming en bekijk het woningaanbod van de makelaar en zie meteen wat hij of zij nog meer voor jou kan betekenen.

actueel op eennieuwefase.nl
 • 8-10-2018 - Hypotheekrente op laagste punt ooit

  In september zakte de hypotheekrente naar het laagste niveau ooit, meldt De Hypotheekshop. Door de aanhoudende internationale politieke en economische onrust is de rente voor de derde keer in twee jaar op een dieptepunt beland, volgens de hypotheekadviesketen. 

  Lees verder ...
 • 27-8-2018 - Kleuradvies voor een geslaagde slaapkamer

  Kleuren zijn één van de belangrijkste sfeermakers in de slaapkamer. Ze reflecteren je persoonlijkheid en kunnen een positieve indruk nalaten op de gemoedstoestand. Naargelang de gewenste sfeer kan je gebruik maken van verschillende kleurencombinaties.

  Lees verder ...
 • 21-8-2018 - Vlinderorchidee: Woonplant van de maand september

  Vlinderorchidee (Phalaenopsis) is een sierlijke orchidee wiens bloemen een beetje aan een vlinder doen denken. De plant in zijn geheel is eerder een groene ballerina. Uit een elegante hoge steel groeit een weelderige bloementak die zwierig naar beneden gaat hangen naarmate er meer bloemen uitkomen. De bloemen kunnen zowel groot als klein zijn en hebben vaak prachtige patronen.

  Lees verder ...
 • 13-8-2018 - Je verzekering kan omlaag, als je extra aflost op je hypotheek

  Voor veel mensen is het aantrekkelijk om meer af te lossen op hun hypotheek, gezien de lage spaarrente. Maar dat je soms na extra aflossingen minder hoeft te betalen voor je overlijdensrisicoverzekering (orv), weet niet iedereen. Dan kan een leuk bedrag schelen. 

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.161.100.24
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: