Hypotheek Advies

Je hebt je droomhuis gevonden. Nu volgt een hectische periode waarin je veel moet regelen. Zoals een passende hypotheek vinden. Lukt het om de financiering rond te krijgen? Het is slim om je vooraf goed te laten informeren over verschillende hypotheekvormen en –rentes. Zodat je een hypotheek afsluit die past bij je wensen en omstandigheden, nu en in de toekomst. Zo kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hypotheek afsluiten
Een hypotheek is niets anders dan een lening. Het huis dient als onderpand: de bank waarbij je de hypotheek afsluit kan je dwingen om het huis te verkopen als er betalingsproblemen ontstaan. Gedurende de looptijd van de hypotheek los je het geleende bedrag (gedeeltelijk) af. Over het geleende bedrag betaal je hypotheekrente.

Kosten hypotheek
De prijs van een hypotheek wordt bepaald door de hoogte van het hypotheekbedrag, de hoogte van de belastingteruggave, de soort rente en eventuele rentekortingen. Daarnaast spelen de rentevastperiode, de voorwaarden, de verzekeringspremies, de looptijd en de bijkomende kosten een rol.

Een makelaar kan je in veel gevallen ondersteunen en adviseren bij het vinden van de juiste hypotheek.

Via de zoekfunctie hierboven vind je een makelaar bij jou in de buurt. Zoek op de plaats van bestemming en bekijk het woningaanbod van de makelaar en zie meteen wat hij of zij nog meer voor jou kan betekenen m.b.t. de hypotheken

actueel op eennieuwefase.nl
 • 11-6-2019 - Wat te doen als de eikenprocessierups in je tuin zit?

  Het seizoen van eindeloze avonden in een zonovergoten tuin is weer aangebroken. Een keerzijde is er ook: de eikenprocessierups kan zich 's nachts een weg vreten door jouw bomjen. Wat kun en moet je daar tegen doen?

  Lees verder ...
 • 12-3-2019 - Nog geen dalende woningprijzen

  De gekte op de woningmarkt neemt weliswaar af maar van dalende prijzen is nog geen sprake, aldus de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

  Lees verder ...
 • 4-3-2019 - De 6 meest geschikte voorjaarsplanten

  Zodra de dagen weer wat lichter worden, de vogeltjes gaan fluiten en de zon zich wat vaker laat zien is het duidelijk dat de lente op komst is. En bij de lente horen natuurlijk mooie, kleurrijke voorjaarsplanten en bloemen. Zowel binnen in huis als buiten in de tuin of op je balkon of terras.

  Lees verder ...
 • 28-1-2019 - Behangtrends van nu: Art Deco

  Art Deco: Een stijl die bijna honderd jaar geleden in de mode raakte. En nu is 'ie weer terug!

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.145.45.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: