Hypotheek Advies

Je hebt je droomhuis gevonden. Nu volgt een hectische periode waarin je veel moet regelen. Zoals een passende hypotheek vinden. Lukt het om de financiering rond te krijgen? Het is slim om je vooraf goed te laten informeren over verschillende hypotheekvormen en –rentes. Zodat je een hypotheek afsluit die past bij je wensen en omstandigheden, nu en in de toekomst. Zo kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hypotheek afsluiten
Een hypotheek is niets anders dan een lening. Het huis dient als onderpand: de bank waarbij je de hypotheek afsluit kan je dwingen om het huis te verkopen als er betalingsproblemen ontstaan. Gedurende de looptijd van de hypotheek los je het geleende bedrag (gedeeltelijk) af. Over het geleende bedrag betaal je hypotheekrente.

Kosten hypotheek
De prijs van een hypotheek wordt bepaald door de hoogte van het hypotheekbedrag, de hoogte van de belastingteruggave, de soort rente en eventuele rentekortingen. Daarnaast spelen de rentevastperiode, de voorwaarden, de verzekeringspremies, de looptijd en de bijkomende kosten een rol.

Een makelaar kan je in veel gevallen ondersteunen en adviseren bij het vinden van de juiste hypotheek.

Via de zoekfunctie hierboven vind je een makelaar bij jou in de buurt. Zoek op de plaats van bestemming en bekijk het woningaanbod van de makelaar en zie meteen wat hij of zij nog meer voor jou kan betekenen m.b.t. de hypotheken

actueel op eennieuwefase.nl
 • 19-10-2018 - Woonplant van de maand november: Rhipsalis

  Heel bijzonder: Rhipsalis is eigenlijk een cactus, maar dan zonder prikkelende trekjes. Deze woonplant is een snelle groeier die in lange, warrige ranken naar beneden hangt of bossig naar boven groeit. Diepgroen van boven, wat ijler aan de uiteinden, prachtig voor spannende doorkijkjes en tafelveldjes.

  Lees verder ...
 • 18-10-2018 - Asbestdaken verwijderen met behulp van ondersteuningsfonds

  Eind 2024 worden asbestdaken verboden. Voor particulieren en bedrijven die de sanering van hun dak niet kunnen betalen, wil De Tweede Kamer dat er een fonds komt. Een meerderheid steunde een voorstel hiertoe van CDA en VVD.

  Lees verder ...
 • 8-10-2018 - Hypotheekrente op laagste punt ooit

  In september zakte de hypotheekrente naar het laagste niveau ooit, meldt De Hypotheekshop. Door de aanhoudende internationale politieke en economische onrust is de rente voor de derde keer in twee jaar op een dieptepunt beland, volgens de hypotheekadviesketen. 

  Lees verder ...
 • 27-8-2018 - Kleuradvies voor een geslaagde slaapkamer

  Kleuren zijn één van de belangrijkste sfeermakers in de slaapkamer. Ze reflecteren je persoonlijkheid en kunnen een positieve indruk nalaten op de gemoedstoestand. Naargelang de gewenste sfeer kan je gebruik maken van verschillende kleurencombinaties.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.92.160.119
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: