Hypotheek Advies

Je hebt je droomhuis gevonden. Nu volgt een hectische periode waarin je veel moet regelen. Zoals een passende hypotheek vinden. Lukt het om de financiering rond te krijgen? Het is slim om je vooraf goed te laten informeren over verschillende hypotheekvormen en –rentes. Zodat je een hypotheek afsluit die past bij je wensen en omstandigheden, nu en in de toekomst. Zo kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hypotheek afsluiten
Een hypotheek is niets anders dan een lening. Het huis dient als onderpand: de bank waarbij je de hypotheek afsluit kan je dwingen om het huis te verkopen als er betalingsproblemen ontstaan. Gedurende de looptijd van de hypotheek los je het geleende bedrag (gedeeltelijk) af. Over het geleende bedrag betaal je hypotheekrente.

Kosten hypotheek
De prijs van een hypotheek wordt bepaald door de hoogte van het hypotheekbedrag, de hoogte van de belastingteruggave, de soort rente en eventuele rentekortingen. Daarnaast spelen de rentevastperiode, de voorwaarden, de verzekeringspremies, de looptijd en de bijkomende kosten een rol.

Een makelaar kan je in veel gevallen ondersteunen en adviseren bij het vinden van de juiste hypotheek.

Via de zoekfunctie hierboven vind je een makelaar bij jou in de buurt. Zoek op de plaats van bestemming en bekijk het woningaanbod van de makelaar en zie meteen wat hij of zij nog meer voor jou kan betekenen m.b.t. de hypotheken

actueel op eennieuwefase.nl
 • 28-1-2019 - Behangtrends van nu: Art Deco

  Art Deco: Een stijl die bijna honderd jaar geleden in de mode raakte. En nu is 'ie weer terug!

  Lees verder ...
 • 14-12-2018 - Woonplant van de maand December: Anthurium

  Anthurium, een van de meest geliefde kamerplanten. Mooi om te zien, makkelijk om te onderhouden en een hele persoonlijkheid in huis, die in wit een serene indruk maakt, terwijl de felgekleurde soorten juist een levendige uitstraling hebben. 

  Lees verder ...
 • 29-11-2018 - Onduidelijkheid over aflossen aflossingsvrije hypotheek

  Een kwart van de mensen met een aflossingsvrije hypotheek weet nog niet hoe die lening moet worden afgelost. Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) onder 1050 Nederlanders met zo'n financieel product

  Lees verder ...
 • 19-11-2018 - De inrichting van je woonkamer voor een knusse winter

  De koude winterdagen zitten eraan te komen en dat betekent knusse avonden samen thuis. Wellicht krijgt u met de feestdagen veel bezoek over de vloer. Of u verheugt zich juist op de gezellige momenten met uw gezin. Tijd om uw huis klaar te maken voor deze gezelligheid! 

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
18.206.175.155
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: